Garagedeur_woodgrain_ral7016_zwolle.png

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing.

 

De Perfecte Garagedeur: Sectionaaldeur

Een garagedeur is niet alleen een functioneel onderdeel van het huis, maar het kan ook de algehele uitstraling en veiligheid van de woning beïnvloeden. Bij Abma Zonwering & Garagedeuren begrijpen we de belangrijke rol die garagedeuren spelen in het dagelijkse levens van mensen. Daarom willen we enkele belangrijke overwegingen delen bij het kiezen van de perfecte garagedeur.

1. Stijlvolle Garagedeuren voor een Prachtige Uitstraling

Garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De keuze van de stijl moet harmoniëren met de architectuur van uw woning. Bij Abma Zonwering & Garagedeuren heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten panelen en kleuren. Ook zijn er meerdere mogelijkheden voor vensters in de deuren.

2. Veilige Garagedeuren: Bescherming voor uw Woning

Veiligheid is een topprioriteit als het gaat om garagedeuren. De standaard aandrijvingen zijn voorzien van een onderloopbeveiliging die de deur stopt wanneer deze weerstand ondervindt. Onze automatische deuren kunnen ook uitgerust worden met fotocellen om te voorkomen dat de deur sluit wanneer er zich een obstakel in het lichtscherm van de deur bevindt. 

3. Energiezuinige Garagedeuren: Isolatie voor uw Woning

Een goed geïsoleerde garagedeur kan helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Het helpt de temperatuur in uw garage te reguleren, wat de warmte- of koeltekosten kan verlagen. Zo bespaart u uiteindelijk ook nog eens flink op uw energierekening.

4. Garagedeur Onderhoud: Langdurige Kwaliteit

Kies voor een garagedeur die gemakkelijk te onderhouden is. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van uw deur te verlengen. Denk aan materialen die niet snel roesten of rotten en kies voor duurzame poedercoating of afwerkingen.

5. Gemakkelijke Bedieningsopties voor Garagedeuren

Onze garagedeuren kunnen zonder problemen worden bediend en zijn volledig betrouwbaar en stil. Dit gebruikscomfort wordt onder meer gegarandeerd door de best mogelijke automatisering. Onze garagedeuraandrijvingen houden de deuren ook dicht waardoor het dievengilde niet naar binnen kan. Al onze garagedeuren worden standaard geleverd met 2 handzenders en 1 wandzender.

5. Garantie

Standaard geven wij 1 jaar complete garantie op uw nieuwe deur, maar dit kunt u verlengen tot maximaal 5 jaar als u een onderhoudscontract bij ons afneemt.

 

Een garagedeur is meer dan alleen een toegang tot uw garage; het is een belangrijk element van uw woning dat stijl, veiligheid en functionaliteit combineert. Kies verstandig en investeer in een garagedeur die de waarde van uw huis verhoogt en tegelijkertijd voldoet aan al uw behoeften.